Personal Training

Jouw doelen, jouw traject, onze samenwerking
Laten we even kennismaken

Personal Training, iets voor jou?

Bij Personal Training zet je samen met mij stappen om je doel te bereiken. Dit stappenplan stel je samen op. Wil je bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen verbeteren of afvallen en sneller resultaat zien? Ga dan aan de slag met een personal trainer!  Niet alleen tijdens trainingen zal ik je bijstaan en begeleiden maar ook daarbuiten ben ik jouw klankbord, motivator en coach.

 

Wat kun je van Personal Training verwachten?

Als je voor het eerst een afspraak maakt met mij vindt er eerst een kennismaking plaats. Tijdens deze afspraak bespreken we je doelen en maak je samen met mij een globaal plan. Tevens wil ik je beter willen leren kennen aan de hand van informeel gesprek. Hierin komen zaken naar voren over o.a. levensstijl, gezondheid, werk en sportverleden.
Na deze kennismaking kijken we samen welk traject het beste bij jouw doelen passen en maken we een afspraak voor de eerste training.

Voor wie is Personal Training?

Personal Training is voor iedereen geschikt die zijn of haar doel wil behalen en daarbij persoonlijke begeleiding zoekt. Ook mensen die vanuit een blessure herstellen hebben hier zeker baat bij.
Voor optimaal resultaat en een goede motivatie is het verstandig om minstens 1 keer per week een PT sessie in te plannen eventueel aangevuld met Small Group Training.

Elk traject is persoonlijk en uniek. Neem gerust contact met me voor meer informatie.

25/PT

Nieuw bij Fit Together is de mogelijkheid om 25 minuten te trainen. Ideaal als je naast je reguliere abonnement extra focus op een onderdeel wilt leggen. Of juist een half uur écht helemaal stuk wilt gaan tijdens een intensieve krachtsessie.

Neem vrijblijvend contact op!

Trainingen bij Fit Together worden volledig op maat gemaakt. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepstrainingen. Heb je een vraag of opmerking? Stuur vrijblijvend een mailtje op info@fittogetherpt.nl of ga naar contact.

Absoluut geen hardloper?!

Waarom standaard hardloopschema's en apps voor jou niet werken. En hoe je wél eenvoudig leert hardlopen.

Gelukt! Je ontvangt het ebook zometeen in je inbox. Niets gezien? Check eventjes je spam.  Sportieve groet, Remko